Burgas Dr. Asen Zlatarov University'den gelen IPA proje ekibi bölümümüzü ziyaret etti.

Burgas Dr. Asen Zlatarov University (Bulgaristan) ve Trakya Üniversitesi’nin birlikte yürüttüğü IPA (Instrument for Pre-Accession Assistance) projesi kapsamında Edirne’ye gelen Bulgar proje ekibi (Assoc. Prof. Dr. Nikola Stoyanov Todorov, Assoc. Prof. Dr. Velyana Georgieva Georgieva, Assoc. Prof. Dr. Lenia – Nazaet de Brito Gonsalves – Musakova, Assist. Prof. Anife Ismail Veli, Assoc. Prof. Dr. Blagovesta Nikolaeva Midyurova, Assoc. Prof. Dr. Ganka Rumyanova Kolchakova bölümümüzü ziyaret etti. Bu ziyaretleri sırasında bölümümüzde bulunan derslikleri ve laboratuvarları gezerek, bölümümüz hakkında bilgi sahibi oldular.

Bu içerik 11.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 233 kez okundu.