DERS EKLE-ÇIKAR HK.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri sonucunda eksik/hatalı ders seçen öğrencilerimiz 20.02.2023-24.02.2023 tarihleri arasında aşağıda yer alan DERS EKLE-ÇIKAR formunu doldurup imzalayarak onaylatmak için e-mail üzerinden Danışmanlarına  göndermesi gerekmektedir. 
*Öğrencilerin Danışmanları tarafından onaylanan EKLE-ÇIKAR formları Öğrenci İşleri Bürosuna ulaştırılarak öğrencinin sistemine işlenecektir. 
*Üniversite Alandışı Seçmeli derslerine sadece ekleme yapılır ve çıkartma yapılamamaktadır
*Alaniçi seçmeli/zorunlu derslerde Danışman tarafından onaylanan değişiklikler işleme alınacaktır.  (Seçmeli derslerden EKLE -ÇIKAR talebini Danışmanı ile birlikte ayrıcaAraş. Gör.Dr. Birgül Karadağ'a iletmesi gerekmektedir,onaylanması durumunda sisteme işlenecektir.)
*Ders çıkartmayarak sadece ekleme yapacak öğrencilerimizin ekte gönderilen tabloda DERS EKLE kısmını boş bırakması gerekmektedir. 
%10'luk Başarı Dilimine giren ve üstten ders almak isteyen öğrencilerimizin de DERS EKLE-ÇIKAR formu doldurarak Danışmanlarına onaylatmak üzere mail olarak göndermesi gerekmektedir. (Üstten alınan dersler ile Dönem dersleri çakışmayacak şekilde 45 AKTS'ye kadar ders ekleme yapılabilir.) 
*Formasyon dersleri ile Alan dersleri 45 AKTS'yi geçemez. 
*Formasyon dilekçesi gönderen fakat o dersler için AKTS açığı bulunmayan öğrenciler Danışmanları ile iletişime geçerek hangi derslerden EKLE-ÇIKAR yapacağını görüşmesi gerekmektedir.
*Formasyon dilekçesi veren ve 12 AKTS açığı bulunan öğrencilerin ayrıca EKLE-ÇIKAR formu göndermesine gerek yoktur. Öğrenci İşleri Bürosu tarafından o dersler sisteminize eklenecektir.  
*Formasyon dersleri için, AKTS açığı bulunmayan öğrencilerimizin, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında ilgili derslerden alabildiği kadar ekleme yapılacaktır. Pedagojik derslerden ilgili dönemde alınamayan dersler, devam eden dönemlerde alınacaktır. 
Bilginize Duyurulur. 


DERS EKLE-ÇIKAR formu için tıklayınız.
Bu içerik 20.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 199 kez okundu.