Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında Bulgaristan’dan gelen akademisyenler bölümümüzü ziyaret etti.

Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında Bulgaristan’ın  Blagoevgrad şehrindeki South West Üniversitesi-- Neofit Rilski'den  gelen 4 akademisyen  bölümümüzde ve laboratuvarlarımızda ziyarette bulunarak, Erasmus programı çerçevesinde seminer sunumu yaptılar. 23-24 Haziran'da online olarak gerçekleştirilen seminerlerin ilkinde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ivanka Stankova, South-West Üniversitesi- Neofit Rilski'yi tanıtarak, Erasmus öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğinden olanaklarından bahsetti. Sonrasında Analitik Kimya Anabilim Dalından Dr. Petranka Petrova “Inductively coupled plasma optical emission spectrometry-determination of platinum group elements” konulu seminerini sundu. Son olarak Dr. Mitko Stoev “Drinking water purification by filtration, RO and UV disinfection” adlı seminerini gerçekleştirdi.

Bu etkinlik çerçevesinde Kimya Bölümü öğretim elemanlarıyla tanışarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu içerik 25.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 201 kez okundu.