Erasmus Seminerleri-2 Gerçekleştirildi.

Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında University of Plovdiv “Paisii Hilendarski”, Faculty of Chemistry’den  gelen öğretim üyeleri 26 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 14.30'da Kimya Bölümünde Bölüm Öğretim Elemanları ve öğrencilerimizin katılımıyla  seminerlerini gerçekleştirdiler.

Kimya Teknolojileri Anabilim Dalından Doç. Dr.  Georgi Patronov “Processing of zinc sulphide concentrates to zinc and sulphuric acid –environmental and exergy analysis” konulu, Fiziksel ve Teorik Kimya Anabilim Dalından Prof Dr. Vassil Delchev “Computational study of mechanisms of organic reactions” konulu sunumlarını yaptılar. Aynı zamanda Microsoft Teams üzerinden hibrit olarak gerçekleştirilen programda  öğrencilerimiz sunumları dinleme fıratı buldular.

Bu içerik 28.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 143 kez okundu.