“Green STEM Model for Teachers Education” Projesi

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı-Cooperation Partnerships in Higher Education kapsamında ve South-West “Neofit Rilski” Üniversitesi (Bulgaristan) koordinatörlüğünde, Ljubljana Üniversitesi (Slovenya), Ioannina Üniversitesi (Yunanistan) ve Trakya Üniversitesi (Türkiye) katılımıyla “Green STEM Model for Teachers Education” projesi yürütülmeye başlandı. Proje ekibinin ilk toplantısı 20-24 Mart 2023 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Koordinatörlüğünü Prof. Dr. Eylem BAYIR’ın yürüttüğü projede Mühendislik Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Tolga SAKALLI, Eğitim Fak. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Hüsnüye DURMAZ, Dr. Öğr.Üy. Hasan ÖZYILDIRIM, Dr. Öğr. Üy. Emrah OĞUZHAN DİNÇER ve bölümümüzden Prof. Dr. Şebnem SELEN İŞBİLİR görev almaktadır. İlk çalışmaları gerçekleştirmek üzere üniversitemize gelen Bulgaristan ekibi (South-West Üniversitesi) Trakya Üniversitesi ekibiyle birlikte Eğitim Fakültesi’nde  projenin detayları ve iş paketlerine yönelik görüşmelerini gerçekleştirdiler.

Bu içerik 24.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 142 kez okundu.