Mezuniyet Törenimiz…

Kimya Bölümü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı ve 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Birleşik Mezuniyet Töreni 07 Haziran 2021 tarihinde saat 13.30’da Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ZAİM, Kimya Bölümü Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ZAİM ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şebnem SELEN İŞBİLİR’in mezun öğrencilerimize tebrik ve iyi bir iş hayatı temennilerini içeren video mesaj konuşmalarıyla devam etti. Tören mezun öğrenciler adına Kimya Bölümünü 1. 2. ve 3. sırada tamamlayan öğrencilerin konuşmaları ve bölümdeki tüm öğretim elemanlarının genç kimyagerlere iyi dilek mesajlarıyla devam etti. En kıdemli hocamız Prof. Dr. Ömer ZAİM’in öğrencilerimize mezuniyet andını okutmasının ardından, törenimiz başarı dilekleriyle sona erdi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Kimya Bölümünü derece ile bitiren öğrencilerimiz:

1. Thanzel KARA KECHAGIA

2. Kader TÜRK

3. Simge KULA

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Kimya Bölümünü derece ile bitiren öğrencilerimiz:

1. Nazırabanu YAKUBOVA

2. Buse YANAR

3. Selen Leman ÖZTEL

Törenimizi tekrar izlemek için tıklayınız.

Bu içerik 12.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 311 kez okundu.