Pedagojik Formasyon Eğitimi Ders Seçimi Hakkında

2022-2023 eğitim öğretim yılı Bahar yarıyılında açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi PFS102 Öğretim İlke ve Yöntemleri, PFS106 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, PFS107 Eğitim Psikolojisi dersleri Rektörlüğümüzce öğrenci işleri otomasyon programına tanımlanmış olup, sadece öğrenci işleri personelleri tarafından görüntülenebilmektedir.  Bu sebeple 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılında söz konusu pedagojik formasyon eğitimi derslerini almak isteyen Bölümümüz son sınıf öğrencilerinin, kayıt yenileme haftasının son günü (17 Şubat 2023) mesai bitimine kadar ilgili  başvuru formunu doldurarak Dekanlık/Öğrenci İşlerine teslim etmesi gerekmektedir. Başvurular, ilgili birimlerce değerlendirilerek başvurusu uygun görülen ve Formasyon dersleri dahil 45 AKTS'yi aşmayan öğrencilerin üzerine Öğrenci İşleri tarafından ilgili derslerin ataması yapılacaktır.
Bu içerik 07.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 139 kez okundu.