Staj Programı Hakkında!!!!

Staj yapmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linki kullanarak kariyer merkezi sayfasındaki Yetenek Kapısı üzerinden staj yeri başvurusu yapabilirler. https://kariyer.trakya.edu.tr/

NOT: Kimya bölümünde yapılması zorunlu olan 20 iş günlük stajınız LABORATUVAR stajı olduğu için staj yerinizin seçiminde bu kriteri göz önünde bulundurmanız önemle rica olunur. Seçtiğiniz staj yerinin uygunluğunu staj komisyonuna mail ile onaylatınız.

*İlan edilen staj tarihlerinden size uygun olanı belirleyip staj başvurunuzu ilgili firmaya yapınız. Staj başvurunuz kabul edildikten sonra başlama tarihinden en az  3 hafta önce dekanlığa dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir. (Dilekçe formu dekanlık tarafından verilecektir.)

Staj bittikten sonra yazdığınız staj dosyasının her sayfası laboratuvar sorumlusu tarafından paraflanacaktır. Ayrıca staj dosyasının ilk iki sayfasında bulunan 4 haftalık çalışma planı laboratuvar sorumlusu tarafından adı soyadı yazılıp kaşelendikten sonra imzalanacaktır. İş yeri tarafından doldurulan kapalı zarf içindeki staj belgesi ve hazırladığınız staj dosyası elden veya kargoyla staj komisyonuna ulaştırılması gerekmektedir.

Staj programı için dönem tarihleri aşağıda verilmştir:
I.Dönem: 26 Temmuz - 20 Ağustos 2021
II. Dönem: 16 Ağustos - 13 Eyliül 2021
III. Dönem: 3 Eylül - 8 Ekim 2021

 

Tüm iletişimlerin mail yolu ile yapılması önemle rica olunur.

 

                                    Staj Komisyonu Başkanı

                                    Prof. Dr. Çiğdem Batıgöç

   Staj Komisyonu Üyesi                                                 Staj Komisyonu Üyesi

Arş. Gör. Dr. Hafize Özcan                                         Arş. Gör. Dr. Zuhal Hoşgör

 

Bu içerik 19.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 636 kez okundu.