Vem İlaç Öğrenci Buluşması Gerçekleşti


Kimyager adayı son sınıf öğrencilerimize yönelik Kariyer Merkezi işbirliği ile Vem İlaç Sanayi yöneticilerinin katılımıyla 02 Haziran 2023 tarihinde saat 12.45-13.45 arasında çevrimiçi olarak "İlaç Sektöründe Kariyer Planlaması" konulu toplantı düzenlendi.
İK Uzmanı Seçil Şentürk moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda İK Müdürü Gökhan Gürakan ve İK Yöneticisi Zeynep Bıkım’ın açılış ve Vem İlaç Sanayi tanıtım konuşmalarının ardından program akışı, bölüm yöneticileri ile öğrenciler arasında interaktif şekilde devam etti. KKL Yöneticisi Adem Akın Kalite Kontrol Laboratuvarındaki işleyiş ve analitik ekipman hakkında bilgi verdi. Üretim Bölümü Yöneticileri Burhan Ayhan ve Kenan Çınar konuşmalarında ilaç sektörünün ülkemizde en erken kurulan ve sürekliliği olan bir sektör olduğunu belirterek, ilaç sektöründeki kariyer fırsatları ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Vem İlaç olarak genç kimyagerlere çeşitli fırsatlar ve olanaklar sunduklarını da belirttiler. Son konuşmacı İK Direktörü Cihan Alp de gençlerle birarada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, gençlerin özellikle meraklı ve araştırmacı olmalarının onlara iş pozisyonlarında katkı sağlayacağını ifade etti. Konuşmacılar lisans öğrencilerimizin zorunlu stajları için ve mezun olacak dördüncü sınıf öğrencilerimizin de firmanın açık iş pozisyonları için başvuru yapabileceklerini belirttiler.

İlaç sektörünü tanıtan, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan ve öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşan Vem İlaç ailesine teşekkür ederiz.

Ek Resimler
Bu içerik 06.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 227 kez okundu.