Word Medicine Gençlerle Buluştu.

24 Mayıs 2022 Salı günü Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Kimya Bölümü Öğrenci Toplulukları ile Kariyer Merkezinin birlikte düzenlediği  "Word Medicine Gençlerle Buluşuyor"etkinliği Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Salonunda düzenlendi.Etkinlige cok sayıda Eczacılık ve Kimya Bölümü öğrencisi katıldı.Word Medicine firmasından etkinliğe katılan Laboratuvar Direktörü Sercan Semiz, İnsan Kaynakları Müdürü Esra Acar Engin ve Yetenek Kazanım Şefi Derya Gökmen tarafından İlaç sektörü, çalışma şartları ve işe alım süreçleri hakkında bilgi verildi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen etkinlikte gençlere staj imkanlarından da bahsedildi. Topluluk Akademik Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Habibe Yılmaz ve Prof.Dr. Hakkı Mevlüt Özcan'ın  firma yetkililerine teşekkür belgelerini vermesinin ardından öğrencilere firma tarafından hediyeler dağıtıldı. Toplu fotoğraf çekimiyle tamamlanan etkinlikte öğrencilerimiz İlaç Sektöründeki iş ve staj imkanları hakkında bilgi sahibi oldular.
Bu içerik 25.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 215 kez okundu.