1. Sınıf Öğrencilerimizle Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı-Ekim/2023

04 Ekim 2023 Çarşamba günü Kimya Bölümüne gelen 1. sınıf öğrencilerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlk olarak Bölüm Başkanı Prof.Dr. Şebnem Selen İşbilir'in yaptığı bölüm tanıtım sunumunda müfredat, akademik takvim, ders seçimi ve kayıtları, sınav sistemi, danışmanlık sistemi, kimyagerlerin istihdam olanakları, öğrenci toplulukları, Çift Anadal ve Yan Dal programları hakkında öğrencilere bilgi verildi. Staj Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Çiğdem Batıgöç, Erasmus ve Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü Prof.Dr. H.R.Ferhat Karabulut, Farabi Değişim Programı Bölüm Koordinatörü Prof.Dr. Hülya Yağar ve Kimya Topluluk Başkanı Prof.Dr. Hakkı M. Özcan konularıyla ilgili bilgilendirme yaparak, öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Bölüm Öğretim Elemanları ve İdari Personel kendilerini tanıtarak, öğrencilere bölümümüze gelmelerinden duydukları memnuniyeti belirttiler ve öğrenciler de kendilerini tanıtarak neden T.Ü. Kimya Bölümünü tercih ettiklerini açıkladılar. Toplantı Fen Fakültesi Dekanımız ve aynı zamanda Bölüm Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ömer Zaim’in gençlere alanlarında iyi birer kimyager olabilmeleri için neler yapmaları gerektiğini içeren konuşmasıyla devam etti.
Program Pereja İleri Kimya Sanayi A.Ş. firmasının sağladığı hediyelerin takdimi ile sona erdi. Kozmetik ve kolonya, parfüm gibi kokulu ürünler üreten Pereja firmasına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Aramıza yeni katılan kimyager adayları bölümümüze hoşgeldiniz. Akademik yaşamınızda başarılar dileriz.
 
Ek Resimler
Bu içerik 05.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 189 kez okundu.