1. sınıf Öğrencilerimizle Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı Yapıldı.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü Kimya Bölümüne gelen 1. sınıf öğrencilerimizle Tanışma ve Oryantasyon toplantısı yapıldı.Toplantıda öğrenciler Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Bölüm Öğretim Elemanları ve İdari Personel ile tanıştı, ayrıca öğrenciler kendilerini tanıtarak neden T. Ü. Kimya Bölümünü tercih ettiklerini de açıkladılar. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şebnem Selen İşbilir'in yaptığı bölüm tanıtım sunumunda müfredat, akademik takvim, ders seçimi ve kayıtları, sınav sistemi, danışmanlık sistemi, staj, kimyagerlerin istihdam olanakları, öğrenci toplulukları, Çift Anadal ve Yan Dal programları ve diğer üniversitekerde okuma imkanları hakkında öğrencilere bilgi verildi.
Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından, dış paydaşlarımız olan mezun öğrencilerimizin çalıştığı firmalardan sağladığımız küçük hediyeler verilerek oryantasyon programı tamamlandı.
Aramıza yeni katılan kimyager adayları bölümümüze hoşgeldiniz, akademik yaşamınızda başarılar dileriz.

Bu içerik 22.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 194 kez okundu.