2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Fen Fakültesi Mezuniyet töreni 13 Haziran 2022 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim ve Dekan Yardımcıları, Öğretim Elemanları, Öğrenciler ve Ailelerinin katılımıyla  Balkan Kongre Merkezinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla açılışı yapılan tören müzik dinletisi, T.Ü tanıtım videosunun izlenmesi, açılış konuşmaları ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Kimya Bölüm birincisi olan öğrencimiz Belinay Hatip aynı zamanda Fakülte Birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından meslek andının okunması ve keplerin havaya atılmasıyla tören mutlu bir şekilde sona erdi.
Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekteki iş hayatlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 15.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 383 kez okundu.