2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Çalışması Poster Sunumu Yapıldı

Kimya Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bitirme Çalışmalarına ait hazırladıkları posterlerini 02 Haziran 2023 Cuma günü  Kimya Bölümünde gerçekleştirilen etkinlikte sundular. Öğrencilerimiz posterlerini asacakları alanı kura ile belirledikten sonra posterlerini astılar ve yaptıkları çalışmalarını Öğretim Üyelerimizden oluşan jüriye ve diğer katılımcılara büyük bir heyecanla anlattılar. Kimyager adayı öğrencilerimiz eğitim-öğretim dönemi boyunca yaptıkları deneysel/teorik çalışmalarını postere dönüştürerek hem çalıştıkları bilimsel konularda bilgilerini arttırdılar, hem de yaptıkları sunumlarla gelecekteki iş görüşmelerine bir hazırlık yapmış oldular. Kahve ve tatlı ikramıyla süren etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Öğrencilerimize mezuniyet sonrası iş kariyerlerinde başarılar dileriz.
Bu içerik 06.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 231 kez okundu.