2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Fen Fakültesi Mezuniyet töreni 23 Haziran 2023 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim ve Dekan Yardımcıları, Öğretim Elemanları, Öğrenciler ve Ailelerinin katılımıyla  Balkan Kongre Merkezinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla açılışı yapılan tören müzik dinletisi, T.Ü tanıtım videosunun izlenmesi, açılış konuşmaları ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Kimya Bölüm birincisi olan öğrencimiz Aylin Akgün oldu. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından meslek andının okunması ve keplerin havaya atılmasıyla tören mutlu bir şekilde sona erdi.
Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekteki iş hayatlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 28.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.