2022 Yılı Geleneksel Kimya Mezunlar Günü Düzenlendi.

Kimya Bölümü 15 Mayıs 2022 Pazar günü Covid-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır yapamadığı Geleneksel Kimya Bölümü Mezunlar Gününü Balkan Kongre Merkezinde yaptı. Gelenekselleşen bu törende,mezuniyetlerinin 20. yılı olan mezunlara cübbe giydirme töreni de yapıldı ve tüm mezunlarla bir araya gelinerek özlem giderildi. Etkinlik  kapsamında 2000, 2001 ve 2002 mezunları için cübbe giydirme töreni pandemi sebebiyle yapılamadığından bu yıl bütünleşik olarak yapıldı.
Törene Kimya Bölümü Öğretim Üyesi olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ZAİM, Kimya Bölümü Öğretim Elemanları, 20. yılını kutlayan mezunlarımız ve aileleri, Kimya Bölümü Öğrencileri ve diğer mezunlarımız katıldı. Açılış konuşmalarının ardından 2000,2001 ve 2002 mezunlarına, eğitimleri süresince derslerine giren Öğretim Elemanları tarafından cübbe giydirildi. Mezunlarımız öğrencilik  anılarını paylaştılar, devamında düzenlenen kokteylde Kimya Bölümü öğrencileriyle tanışarak deneyimlerini aktardılar. Bu mutlu gün gelecek yıl yeniden buluşmak üzere tamamlandı.
Bu içerik 17.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 207 kez okundu.