2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Fen Fakültesi Mezuniyet töreni 06 Haziran 2024 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Dekan Yardımcısı, Öğretim Elemanları, Öğrenciler ve Ailelerinin katılımıyla Balkan Kongre Merkezinde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla açılışı yapılan tören müzik dinletisi, T.Ü tanıtım videosunun izlenmesi, açılış konuşmaları ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Fakülte ikincisi ve Kimya Bölüm birincisi olan öğrencimiz Lütfü Can Öztürk’e plaketleri dekanımız Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Murat Türkyılmaz tarafından takdim edildi. Tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından meslek andı okundu.

Diplomalarını hocalarının elinden alan öğrencilerimiz başarılarını keplerini havaya fırlatarak kutlarken, aileleri de mezuniyet sevinci ve heyecanını yaşadılar.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekteki iş hayatlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 26.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 228 kez okundu.