2023-2024 Güz YY Ders Kayıtları, Bitirme Çalışması ve Bölüm Seçmeli Dersleri Hakkında

* 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Seçimleri 25 Eylül 2023 – 29  Eylül 2023 tarihleri arasında internet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Bilgi için linke tıklayınız.

* Bitirme Çalışması alacak olan öğrencilerimizin ders seçimlerini tamamladıktan sonra,  bitirme ödevlerini çalışmak istedikleri 4 Öğretim Üyesinin adını (öncelik sırasına göre) Dr. Öğr. Üyesi Hafize ÖZCAN'a (hafizeozcan@trakya.edu.tr) bildirmeleri gerekmektedir. Bitirme Çalışması Danışmanlarınız tercihlerinize göre bölümümüz tarafından belirlenecek ve ilan edilecektir.

* Bölüm içinde açılan alan seçmeli derslerinin üst kontenjanı 15 öğrenci olup, her bir ders dolmadan kontenjan arttırımı yapılmayacaktır.  Seçmeli ders sayısı eksik kalan öğrenciler, bu derslerini  danışmanlarının bilgisinde ve Arş. Gör. Perihan KIZILKAYA koordinatörlüğünde ders ekleme formu doldurarak alabileceklerdir. (Seçmeli ders değişimi yapılmayacak olup, sadece eksik olan seçmeli dersler tamamlanacaktır.)

Bu içerik 21.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 350 kez okundu.