7 Nisan Kimya Günü ve Kimyagerler Haftası Etkinliği-2024

Bu yıl 7 Nisan Kimya Günü ve Kimyagerler Haftası, Ramazan Bayramı tatiline rastladığı için bölümümüzde erken kutlandı. 03 Nisan 2024 Çarşamba günü Kimya Topluluğu öğrencilerinin düzenlediği etkinlik kapsamında, kimya biliminin hayatımızdaki önemine dair hazırlanan farkındalık notları ilgili alanlara asıldı. Bölüm binası girişinde kurulan etkinlik masasında gün boyu binamızda öğrenim gören tüm öğrenciler ve akademik personele Kimya Günü kutlama kokartları hediye edildi. Öğrencilerimizin kendi hazırladıkları el yapımı fotoğraf çerçevesiyle Kimya Bölümü öğrencileri, Öğretim Elemanları ve diğer katılımcılar anı fotoğrafı çektirdiler.

“Kimya Hayattır, Hayatımızdadır” sloganıyla tüm mezunlarımızın, meslektaşlarımızın ve öğrencilerimizin Kimya Günü ve Kimyagerler Haftası'nı kutlarız.
Bu içerik 05.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 177 kez okundu.