Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı/09.2023

25 Eylül 2023 tarihinde Kimya Bölümü Mavi Salon'da 2023-2024 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı sürecine ilişkin Kimya Bölümü Öğretim Elemanları ve personelinin katılımıyla akademik kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şebnem Selen İşbilir tarafından öğrenci ders kayıtları sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında hatırlatma yapılarak, Ekim ayında yapılması planlanan bölüm aktiviteleri hakkında bilgi verildi.Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında bölümümüzde yapılabilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Dekanımız Prof. Dr. Ömer Zaim fakültemizin birinci sınıf öğrencileri için yapılacak oryantasyon programı hakkında bilgi verdi.

Toplantı yeni Eğitim Öğretim dönemimizin sağlıkla ve başarıyla başlaması dilekleriyle sona erdi.
Bu içerik 27.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 122 kez okundu.