Fakültemizde Narkorehber Gençlik Modülü Eğitimi verildi.

30.11.2023 saat 13:30'da Fizik-Kimya Binası seminer salonunda İçişleri Bakanlığınca başlatılan "Narko Gençlik" kampanyası kapsamında fakültemiz öğrencilerine Edirne Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünden gelen narkolog polis memuru tarafından "Narkorehber Gençlik Modülü" konulu bir eğitim verildi. Bölümümüz öğrencilerinin de yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte uyuşturucu sorunu, uyuşturucu maddelerin kullanıcılar üzerindeki belirtileri, uyuşturucu suçlarıyla ilgili cezai yaptırımlar ve tedavi danışma birimleri konularında bilgilendirmeler yapıldı.
Eğitimde uyuşturucu ile mücadelede vatandaşlarda duyarlılık oluşturmak, gençlerimizde toplumsal sorumluluk ve farkındalık yaratmak amacıyla "UYUMA" uygulaması tanıtıldı, ücretsiz olan bu mobil uygulamanın telefonlara indirilebileceği belirtildi.
Öğrenci, akademisyen ve idari personelin katıldığı seminer soru-cevap kısmı ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Bu içerik 01.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 105 kez okundu.