İlaç Sektörünün Profesyonelleri Fen Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Fen Fakültesi ve Trakya Teknopark işbirliği ile hazırlanan “İlaç Sektörü Profesyonelleri ile İlaç Sektör Buluşmaları” isimli kariyer etkinliği 21 Mayıs 2024 Salı günü 10.30’da Ecz. Fak. Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa davetli olarak Innovigent Bilişim Danışmanlık Anonim Şirketi kurucularından Melda Demirdöven, Abdi İbrahim Teknoloji A.Ş.’den Ahmet Dereli ve Conval Group’tan Ilgar Çil katılmış olup; Innovigent, Abdi İbrahim Teknoloji ve ve Conval Group yaşam bilimleri sanayi için bilgi teknolojileri (BT) çözümleri üreten, BT hizmetleri ve BT danışmanlığı veren şirketlerdir. Konuşmacılar tüm alanlarda olduğu gibi ilaç endüstrisinde de dijitalleşmenin önemine vurgu yaparak, ilaç sanayinde validasyon ve regülasyon süreçleri hakkında bilgi verdiler. Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özlem Erdoğan, Trakya Teknopark Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Özgür Özdemir, akademisyenler ile özellikle Kimya ve Biyoloji Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen program öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla devam etti. Konuşmacılara teşekkür belgelerinin taktimi ve toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Bu buluşma özellikle ilaç sektöründe çalışmayı düşünen öğrencilerimize yeni bir vizyon açarak kariyer planlamalarına katkı sağlayacak bir toplantı oldu. Fen Fakültesi Dekanlığı ve Trakya Teknopark yöneticilerine bu verimli toplantının organizasyonundan dolayı teşekkür ederiz.
Bu içerik 22.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 172 kez okundu.