Kimya 4. Sınıf Öğrencileri Biyokimyada SR ve Ant. (Seç) Dersinde Sunumlarını Yaptılar

Kimya 4. Sınıf öğrencileri Biyokimyada Serbest Radikaller ve Antioksidanlar (KİM452) isimli Bölüm seçmeli dersinde sunumlarını yaparak dönemi kapattılar. Öğrenciler ders içeriğinde bulunan Gıdalardaki Doğal Antioksidanlar konusuyla ilgili seçtikleri konularda araştırma yaparak sunumlarını hazırladılar. Zencefil, zerdeçal, kırmızı pancar, brokoli, yaban mersini, kakule, kekik, tarçın, biberiye, karanfil, karabiber, tarçın, gingo bloba ve propolisin özellikleri ve içerdiği antioksidan etkili ikincil metabolitler hakkında arkadaşlarına bilgi verdiler.
Ek Resimler
Bu içerik 12.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 301 kez okundu.