Kimya 4. Sınıf Öğrencileri Kozmetik Kimyası (Seç.) Dersinde Sunumlarını Yaptılar/2023

Kimya 4. sınıf öğrencileri  alan içi seçmeli derslerinden biri olan KİM447 Kozmetik Kimyası  dersi kapsamında 12 Aralık 2023 ve 19 Aralık 2023 tarihlerindeki ders saatlerinde sunum yaptılar. Öğrenciler kullandıkları sabun, şampuan, gece-gündüz kremi, saç boyası, fondöten, ruj, güneş kremi, böcek kovucu, cilt temizleyici, cilt serumu, traş losyonu gibi kozmetik ürünlerin formülasyonundaki bileşenler ve bu bileşenlerin o üründeki kullanım amacını belirten kısa sunumlarını dersin sorumlu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem SELEN İŞBİLİR ve arkadaşlarına anlattılar. Böylece derste aldıkları teorik bilgileri pekiştirirken, ayrıca günlük hayatlarında kullanmakta oldukları ürün bileşenleri hakkında farkındalık kazanmış ve grup önünde konuşma, sunum hazırlama gibi becerilerini de geliştirmiş oldular.
Bu içerik 04.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.