Kimya Bölümü Beyaz Önlük Töreni-2022

     Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü  ve Kimyagerler Derneği Marmara Şubesi işbirliği ile 04.11.2022 Cuma günü beyaz önlük giydirme töreninde  Kimya Bölümü birinci sınıf öğrencileri beyaz önlük giymenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Bir süredir pek çok üniversitenin kimya bölümlerinde Kimyagerler Derneği öncülüğünde gerçekleştirilmekte olan beyaz önlük giyme töreni bu sene bölümümüzde ilk kez gerçekleştirildi. Kimya Bölümü seminer salonunda gerçekleştirilen törene Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan ve Doç. Dr. Sedat Şengül, Kimyagerler Derneği Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Bil. Uzm. Kimyager Güray Mete, Kimyagerler Derneği Marmara Bölgesi Edirne İl Temsilcisi Ayşe Koca, Kimya Bölümü akademisyenleri ve 1. Sınıf öğrencileri katıldı.

    Açılış konuşmalarının ardından tören, öğrencilere beyaz önlüklerinin giydirilmesi, kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

    Desteklerinden dolayı Kimyagerler Derneği'ne ve öğrencilerimize önlük sağlayan sponsor firma Macro Professional'a teşekkür ederiz.

Ek Resimler
Bu içerik 07.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 267 kez okundu.