Kimya Topluluğundan Humanis Sağlık A.Ş. İlaç Fabrikasına Ziyaret

Kimya Topluluğu, üyesi olan 16 öğrenci ve Prof. Dr. Şebnem SELEN İŞBİLİR’in katılımıyla 15 Mart 2024 Cuma günü Tekirdağ-Kapaklı’da bulunan Humanis Sağlık A.Ş ilaç üretim tesisine eğitim gezisi düzenledi. Fabrikanın Katı, Yarı-katı, Likid Üretim Üniteleri, Kalite Kontrol Laboratuvarı, Ar-Ge ve Analitik Laboratuvarları ile Paketleme kısımları ziyaret edildi. Ziyaret sırasında kimyagerler Üretim Sorumlusu Onur GÜNER, Kalite Kontrol Yöneticisi Filiz ÖNER ve Ar-Ge Formülasyon Geliştirme Sorumlusu Aydan ÖZDEN birimlerini gezdirirken, ilaç sektörü ve çalışma koşulları hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını da cevapladılar. İlgili birimlerin ziyareti sırasında gün boyu gruba eşlik eden İnsan Kaynakları Uzmanı Şenay DEMİREL ve tüm Humanis Sağlık A.Ş. personeli ve yöneticilerine teşekkür ederiz.
Bu içerik 18.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 232 kez okundu.