"Kimyagerler İş Başında" Etkinliği Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kimya Topluluğu'nun organizasyonu ile "KİMYAGERLER İŞ BAŞINDA" adlı faaliyet çerçevesinde, öğrencilerimiz ve hocalarımızın katılımıyla seminerler düzenlenmiştir:

Prof.Dr. Bahattin YALÇIN (Türkiye Kimya Derneği Başkanı, Marmara Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi)
"100 Yıllık Bir Bilim Ocağı: Türkiye Kimya Derneği ve Ülkemizde Kimya ve Uygulama Alanları"

Kimyager Ahmet AKTAŞ (Kimyagerler Derneği Marmara Şube Başkanı, ESTEGLOBAL İlaç ve Kozmetik Ar-Ge Müdürü)
"Kimyagerin Kozmetik Sektöründeki Yeri ve Tüketici Açısından Güvenli Kozmetik"

Etkinliğin düzenlenmesinde başta Kimya Topluluğu öğrencilerimiz ve koordinatörleri Doç.Dr. Hakkı M.ÖZCAN'a, değerli konuşmacılarımıza ve katılım sağlayan paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Etkinlik Bilgileri:
Tarih: 16 Nisan Salı,
Saat:15:30,
Kimya Bölümü Seminer Salonu

Bu içerik 11.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 501 kez okundu.