OBS’ye Bologna Bilgi Paketinin Entegrasyon Sürecinde Kimya Bölümü Pilot Bölüm Olarak Seçilmiştir.

Üniversitemizin OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)’ye Bologna Bilgi paketinin entegrasyon sürecinde Bölümümüz pilot bölüm olarak seçilmiştir. İşlemleri gerçekleştirecek yazılım firması yetkilileri ile 09.05.2024 Perşembe günü saat 14.00’te çevrimiçi bir toplantı yapılmıştır. Toplantıya OBS yazılım şirketi yetkilileri ile Fen Fak. Dekanı Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç, Kimya Bölümü öğretim üyeleri, fakülte sekreteri, öğrenci işleri memurları ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli katılmıştır. Firma yetkililerinin program yazılımı ve kullanımını tanıtımının ardından, başta akademisyenler olmak üzere tüm katılımcılar uygulamada olması gereken veya eksik görülen konularda fikir alış verişinde bulunmuş, yazılımın daha kullanışlı ve pratik olabilmesi yönünde görüş bildirmişlerdir.
Bu sürecin devamında firma yetkililerinin sistem üzerinde yaptıkları düzenlemeleri takip etmek adına ve arayüzün kullanılabilirliği hakkında akademik personelin görüşlerine ihtiyaç doğduğu zamanlarda yeni toplantılar planlanacaktır.
Bu içerik 14.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 170 kez okundu.