Öğrencilerimiz Mavi Büyüme Proje Pazarı'na Katıldı.

INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İş Birliği Programı kapsamında Trakya Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen “Cross-Border Regions Collaborate for Blue Growth: Blue Growth Collabs (Mavi Büyüme için Sınır Ötesi İş Birliği: Mavi Büyüme Laboratuvarları)”Projesi hızla devam ediyor. Kimya bölümü öğretim Üyelerinin de yer aldığı bu proje kapsamınsa 30 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında Balkan Kongre Merkezi’nde Çevre Teknolojileri Fuarı ve Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirildi.

 

Çevre Teknolojileri Fuarı-Proje Pazarı etkinliğinde öğrenci toplulukları, dernekler, vakıflar, Trakya Bölgesinde çevre faaliyeti gösteren firmalar, kamu kurum ve kuruluşları stant açarak öğrencileri ve diğer katılımcıları faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

 

Kimya Bölümü öğrencilerimiz de etkinliğe katılarak sürdürülebilir kalkınma, döngüsel ekonomi, sular ve suların kirlilikleri konularında bilgi edindiler. Ayrıca Proje Pazarına katılan lise, üniversite öğrencileri ve öğretim elemanlarının proje sunumlarını dinleyerek çevre adına farkındalıklarını geliştirdiler. Bölümümüzü temsilen Kimya Topluluğu da etkinlikte yerini aldı.

Ek Resimler
Bu içerik 06.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 283 kez okundu.