Yükseköğretim Genel Kurulu'nun 29.12.2022 tarihli toplantısında alınan, Öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitim ve öğretim süresi içinde pedagojik formasyon eğitiminin verilmesi hakkındaki karara ilişkin olarak Üniversitemiz Senatosunun 01/02/2023 tarihli toplantısında alınan kararı ile 2022-2023 eğitim öğretim bahar yarıyılında Pedagojik formasyon eğitimi seçmeli derslerinin sadece son sınıf lisans öğrencileri için uygulanmasına, ara sınıfta yer alan lisans öğrencilerine ise üçüncü yarıyıldan başlanması koşuluyla 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanmasına karar verilmiştir.

Detaylı Bilgi İçin: ÜNİVERSİTEMİZ LİSANS PROGRAMLARINDA EĞİTİMİNE DEVAM EDEN SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE VERİLECEK İSTEĞE BAĞLI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DUYURU | Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı | T.C. Trakya Üniversitesi
Bu içerik 06.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 168 kez okundu.